Videospeler inladen...

Feestlimousine kan niet meer remmen en rijdt in op parking: 20 doden

Er zijn 20 doden gevallen bij een zwaar ongeval met een lange limousine in de Amerikaanse stad Schoharie. De limousine kon niet meer remmen en crashte op een parking. Alle 18 inzittenden van de limo en 2 voetgangers die werden aangereden, overleefden de klap niet.

Wat een feestelijke dag moest worden in Schoharie, een toeristische stad in de staat New York is zaterdag geëndigd in een drama. 18 mensen die samen in een grote limousine onderweg waren naar een trouwerij, hebben het feest nooit gehaald.

Toen ze een kruispunt van twee nationale wegen naderden, kon de grote witte limousine waar ze samen in zaten kennelijk niet meer remmen. De grote auto, een verlengde Ford uit 2001, reed het kruispunt over en crashte op de parking van een horecazaak. 

De limo kwam tot stilstand tegen een lege, geparkeerde auto. De klap was zo groot dat alle 18 inzittenden van de limousine het niet overleefden. Tijdens de crash werden ook twee voetgangers door de limousine geschept. Ook zij overleefde het ongeval niet. Dat brengt de balans van het ongeval op 20 dodelijke slachtoffers.

Meest gelezen