Video player inladen...

KIES18: "Daniëlla Diepgang" geeft haar bijzondere kijk op het verkiezingsnieuws

Op 14 oktober trekken we allemaal naar de stembus. "Daniëlla Diepgang" zorgt bij Radio 2 voor de nodige duiding en diepgang.

Daniëlla Diepgang (die verrassend veel op actrice Liesa Naert lijkt...) maakt naar aanloop van de verkiezingen elke dag een campagnejournaal. Ze geeft haar kijk op het meest opvallende verkiezingsnieuws van de dag.

Kafka in Mortsel

Verkiezingen organiseren, het is blijkbaar moeilijker dan het lijkt. Daar kunnen ze in Mortsel van meespreken.

Video player inladen...

Toeval of platvloers plagiaat?

Dat is de vraag van de dag in Aalter, nu blijkt dat het verkiezingsprogramma van Open VLD Plus wel heel hard lijkt op dat van CD&V. Daniella zoekt uit hoe het precies zit.

Video player inladen...

DJ Rohnny uit Gingelom

Een simpele verkiezingsfolder is volledig passé. Een moderne politicus voert campagne met een zelfgeschreven campagnelied. DJ Rohnny uit Gingelom heeft het helemaal begrepen.

Video player inladen...

Verwarring troef in Geraardsbergen

Drie kandidaten roepen op om zeker niet voor hen te stemmen. Ze zouden ongevraagd op de kieslijst terecht zijn gekomen. Gelukkig is er Daniëlla Diepgang om duidelijkheid te scheppen. 

Video player inladen...

Werelddierendag

Het welzijn van de dieren is ook een belangrijk thema bij de lokale verkiezingen. Maar in Kluisbergen is er nog veel werk aan de winkel.

Video player inladen...

Professioneel plakker

Al 51 jaar plakt Jan Van Grimberge affiches voor de verkiezingen. Tijd voor een bezoek van Daniëlla Diepgang.

Video player inladen...

Piss off!

De grote nationale partijen kennen we. Maar bij de gemeenteraadsverkiezingen komen er natuurlijk ook veel kleine lokale partijen op. Daniëlla verdiept zich in een wel heel bijzondere partij. 

Video player inladen...

Op zoek naar een slogan

De gemeenteraadsverkiezingen komen eraan. We worden overspoeld door verkiezingsnieuws. Gelukkig is er dan Daniëlla Diepgang om voor ons duidelijk te brengen. Maar een goede journalist heeft uiteraard ook een goede slogan nodig.

Video player inladen...