Ondervoorzitter N-VA Genk in opspraak

Hugo Knevels, de ondervoorzitter van N-VA in Genk ligt onder vuur. De man is ook aannemer en er lopen verschillende rechtszaken tegen hem over onafgewerkte werven en facturen die betwist worden.

Het is vreemd, de ondervoorzitter van N-VA Genk staat zelf niet op de lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen in Genk. Belcontruct, het bouwbedrijf van Knevels, is verwikkeld in verschillende rechtszaken met onderaannemers,  over onbetaalde facturen. En er zijn verschillende klachten van klanten over onafgewerkte werven. Op de website van het bedrijf stond aanvankelijk ook vermeld dat het lid was van de Confederatie Bouw, terwijl dat niet het geval is. Die informatie is intussen wel al van de website gehaald.

In een schriftelijke reactie spreekt Knevels van een beschadigingsoperatie. Hij zegt ook dat hij alle problemen zal oplossen. En hij beraadt zich over juridische stappen wegens laster en eerroof. Knevels staat wel nog op de N-VA-lijst bij de provincieraadsverkiezingen.