Bekkevoort: wordt friturist de nieuwe burgemeester?

Als het van de lijst Gemeentebelangen afhangt, wordt de nieuwe burgemeester van Bekkevoort Bart Volders. In het dorp beter bekend als de uitbater van frituur 'De Hete Saté'.

Wie houdt van een lekker pakje friet zal hem zeker kennen. Bart Volders, de vrolijke eigenaar van 'De Hete Saté'. Maar naast frietjes bakken, heeft Bart nog meer ambities. Als lijsttrekker van de partij Gemeentebelangen zoveel mogelijk stemmen halen. "Momenteel hebben we twee gemeenteraadsleden. Die moeten we zeker behouden, en zelfs vermeerderen. Waar we die stemmen gaan halen? Bij de nieuwe inwoners van Bekkevoort. Die zijn met veel, en willen we graag bereiken". 

Gratis friet?

Zal Bart zijn grootste troef in de strijd gooien: gratis frietjes? "Neen, helaas. Als politicus mag ik niets weggeven. Klanten vragen me wel eens lachend: "Trakteer je op  frietjes als je burgemeester wordt?" Maar zo werkt het helaas niet..."