Tourist LeMC teaset met graffiti-kunstwerk naar nieuw album

Bibliotheek Permeke op het De Coninckplein in Antwerpen kreeg een nieuw graffiti-kunstwerk. Daarop staan vijf Antwerpenaren geschilderd, waaronder Tourist LeMC. Het werk komt er naar aanleiding van zijn nieuw album.

Wij begrijpen mekaar

Binnenkort verschijnt het album 'Wij begrijpen mekaar'. Een album van Tourist LeMC met twaalf nummers. Het nummer 'Spiegel', maakte de Antwerpse stadstroubadour samen met Raymond van het Groenewoud. Dat nummer verscheen al op 5 oktober. Voor de rest van het album is het nog even wachten, want dat verschijnt pas op 8 november. 

Graffiti 

Het graffiti-kunstwerk komt er naar aanleiding van het album. Op de muur staan vijf Antwerpenaren geschilderd, waaronder Tourist LeMC zelf. Die zie je uiterst rechts.