Video player inladen ...

Melania Trump over de ontrouw-berichten: "Ik maak er me geen zorgen over, ik heb belangrijkere zaken aan mijn hoofd"

De Amerikaanse zender ABC heeft nieuwe fragmenten uit het exclusieve interview met Melania Trump tijdens haar rondreis in Afrika vrijgegeven. Melania Trump wuifde in het gesprek alle geruchten over mogelijke ontrouw van haar man weg. "Ik heb geen tijd voor mediaspeculaties en roddels", aldus de Amerikaanse first lady.

Op haar recente rondreis in Afrika kreeg de Amerikaanse first lady Melania Trump kritiek omdat ze zich liet fotograferen met een koloniale hoed. De zoveelste mediarel, zo noemt ze het in een exclusief interview van enkele dagen geleden met de zender ABC, die fragmenten van het gesprek vrijgeeft.

Zoals Melania eerder al vermeldde, is het ook duidelijk dat ze niet altijd akkoord gaat met haar man, president Donald Trump. Opvallend: Melania steunt de #MeToo-beweging, maar niet onvoorwaardelijk.

Over haar relatie met de president en zijn mogelijke ontrouw blijft ze op de vlakte. "Ik ben een moeder en een first lady en ik heb veel belangrijkere zaken om over na te denken en te doen. Ik maak er me geen zorgen over", zegt de 48-jarige Melania Trump.

De in Slovenië geboren Melania Trump is de derde echtgenote van Donald Trump. Samen hebben ze een zoon, Barron. De voorbije maanden zijn er verschillende verhalen opgedoken over buitenechtelijke relaties van Donald Trump. Onder anderen porno-actrice Stormy Daniels en het voormalige Playboymodel Karen McDougal hebben bekendgemaakt dat ze met Trump een affaire hebben gehad. 

Melania Trump werd door ABC geconfronteerd met die verhalen. "Het is niet altijd leuk, maar ik weet wat juist is en wat verkeerd is. Ik weet wat waar is en wat niet", aldus Melania Trump. De vrouw van Donald Trump benadrukte nog dat ze een goed huwelijk heeft.