Video player inladen...

"We denken niet dat De Wever zijn huis al verlaten heeft", intussen staat De Wever op de achtergrond te zwaaien

Onze reporter Pieterjan De Smedt staat aan de woning van de Antwerpse burgemeester Bart De Wever (N-VA). Net op het moment dat De Smedt vertelt dat hij vermoedt dat de zittende burgemeester nog thuis is, geeft De Wever een teken van leven.

Bart De Wever gaat vanmiddag en vanavond de uitslagen volgen in wat ze bij de N-VA zelf een "War room" noemen op een geheime locatie. "We denken niet dat Bart De Wever zijn woning al verlaten heeft", zegt Pieterjan De Smedt. "De pers blijft ter plaatse, omdat men denkt dat hij hier nog is."

De N-VA-voorzitter volgt blijkbaar onze televisie-uitzending op de voet, want net op dat moment geeft De Wever een teken van leven door op de achtergrond aan het raam te staan zwaaien. Net als onze reporter achter zich kijkt, is De Wever weer verdwenen.