Puurs-Sint-Amands: absolute meerderheid voor burgemeester Koen Van den Heuvel

CD&V behaalt in de fusiegemeente Puurs-Sint-Amands de absolute meerderheid. De vroegere burgemeester van Puurs, Koen Van den Heuvel (CD&V), wordt de eerste burgemeester van de fusiegemeente.

Koen Van den Heuvel burgemeester


CD&V of 'Team Koen' haalde in Puurs-Sint-Amands de absolute meerderheid met 51,7%. De verhuizing van Kris Peeters van Puurs naar Antwerpen had dus geen invloed op de populariteit van CD&V in de nieuwe fusiegemeente. Koen Van den Heuvel wordt opnieuw burgemeester en CD&V heeft, net zoals in 2012, geen andere partij nodig om te besturen.

Fantastisch mandaat


Van den Heuvel is zeer tevreden met het resultaat. "Ik wil alle inwoners van de nieuwe gemeente Puurs-Sint-Amands bedanken voor het vertrouwen. Het is een fantastisch mandaat om verder aan de weg te timmeren." Of de nieuwe burgemeester deze score verwacht had? "We waren optimistisch, maar niemand had gedacht dat we 17 van de 29 zetels gingen halen. Dit is fantastisch, en geeft ons veel moed om verder te werken!"

 

 

Meest gelezen