Videospeler inladen...

Enorme hinder op E40 richting Brussel na dodelijk ongeval in Drongen: "Vermijd de omgeving"

Op de E40 van de kust naar Brussel is ter hoogte van Drongen één rijstrook vrijgemaakt. De snelweg was enkele uren volledig afgesloten, na een zwaar ongeval. Bij het ongeval waren twee vrachtwagens en één auto betrokken, er viel één dode. 

Het verkeer op de E40 tussen de kust en Brussel komt stilaan weer op gang. Enkele uren geleden gebeurde daar een ongeval met twee vrachtwagens en een auto. "Een vrachtwagen geladen met auto's, moest daar vol in de remmen gaan. De auto die er achter reed, probeerde nog uit te wijken, maar botste dan tegen een andere vrachtwagen aan. De bestuurder van die wagen is overleden", meldt Joppe Matyn die ter plaatse staat. Volgens onze bronnen zou het slachtoffer een man van 66 uit Gavere zijn. 

Hoewel er één rijstrook weer open is, vermijdt u best de omgeving. "Het heeft gewoon geen zin om daar de snelweg nog op te rijden, gebruik de alternatieven", meldt het Vlaams Verkeerscentrum. 

Herbekijk hieronder de reportage uit "Het Journaal":

Videospeler inladen...

Meest gelezen