E17 in Kalken richting opnieuw open

Het is een ellendige dag geweest voor het verkeer in de buurt van Gent. Na een eerder ongeval op de E40 in Drongen,  raakte ook de E17 in Kalken volledig versperd richting Antwerpen. Een gekantelde vrachtwagen vatte vuur.

Door een ongeval was de E17 van Gent naar Antwerpen volledig versperd ter hoogte van Kalken. Een truck met oplegger kreeg er even na de middag een klapband en kwam in aanrijding met een personenwagen. De vrachtwagen kantelde en beide wagens vatten vuur. Eén persoon raakte lichtgewond.

Door het ongeval waren alle rijstroken én de pechstrook versperd. Al vlug stond er een kilometerslange file. De hulpdiensten deelden flesjes water uit aan wie in de file zit.

Alle verkeer richting Antwerpen moest de snelweg verlaten in Beervelde. De takelwerken zijn achter de rug en de E17 is opnieuw open. Er staat wel nog een lange file. Het wegdek raakte licht beschadigd. De nodige herstellingswerken zullen deze nacht worden uitgevoerd.

Videospeler inladen...

Meest gelezen