Vietnamese "The bachelor"-kandidates kiezen dan toch voor elkaar

Een drietal weken geleden ging het internet helemaal uit zijn dak, toen een kandidate van de Vietnamese versie van "The bachelor" niet voor de begeerde droomvrijgezel koos, maar het huis wilde verlaten met een medekandidate, die dus ook dong naar de liefde van vrijgezel Nguyen Quoc Trung. Minh Thu was stapelverliefd geworden op 'concurrente' Truc Nu en verkondigde die liefde openlijk tegenover haar. Ook al verlieten beiden daarna samen het podium, toch keerde Truc Nu daarna op haar stappen terug, om alsnog voluit voor de vrijgezel te gaan. Die onverwachte wending kreeg nu toch een happy end.

"Het spijt me. Ik wil je beter leren kennen. Jij geeft me een speciaal gevoel over mezelf, zoals ik me al lang niet meer gevoeld heb", verklaarde Minh Thu haar liefde voor Truc Nu. De beelden gingen onmiddellijk viraal en werden miljoenen keren bekeken op YouTube:

Toch bleek de liefde van korte duur, toen Truc Nu alsnog besliste om verder aan het programma deel te nemen. Waardoor nieuwsmedia wereldwijd spraken van een van de meest hartbrekende momenten ooit in de tv-geschiedenis van populaire realityprogramma’s.

Maar blijkbaar eind goed, al goed. Dat liet alvast producer Anh Tran van "The bachelor" weten op nieuwswebsite Nextshark: "Uiteindelijk heeft Truc Nu 2 episodes later het programma toch verlaten om bij haar vriendin te zijn. Sindsdien zijn ze een koppel. Waardoor we onze belofte, namelijk dat ze door "The bachelor" de liefde zouden vinden, toch hebben kunnen waarmaken."

Dat Truc Nhuy bleef dingen naar de hand van de vrijgezel, was een beslissing van beide vrouwen, "om elkaar tijd te geven na te denken over hun liefde voor elkaar, dat het echte liefde was."

Volgens een andere producer van de show, Anh-Thu Nguyen, was het keuzemoment alvast "buitengewoon inspirerend": "We zijn zo trots dat deze beelden een onverwacht platform geboden hebben om wereldwijd te discussiëren over LGBT-kwesties."

Meest gelezen