Rivierenhof Deurne krijgt internationale onderscheiding in Australië

Het park Rivierenhof in Deurne heeft een internationale prijs gewonnen in Australië. Het Rivierenhof is het oudste provinciaal domein van ons land.

Het gaat om de Silver International Large Urban Parks Award, uitgereikt door de World Urban Parks Association. Dat is een prijs voor stedelijke parken. De jury was onder de indruk van de mix van weelderige natuur, het goed bewaarde erfgoed en de vele activiteiten die in het park worden georganiseerd.

Directeur Peter Verdyck van het Rivierenhof mocht trots de prijs in ontvangst nemen. "We hebben jarenlang, stap voor stap, gewerkt aan het park. Als je van mensen van buitenaf dat schouderklopje krijgt, dat geeft een geweldig gevoel. Het is een pluim op de hoed van al onze medewerkers." Ook een park in Australië en één in Dublin vielen in de prijzen.

 

Meest gelezen