Vincent Van Quickenborne gaat door met coalitie in Kortrijk

Kortrijk gaat verder met de huidige coalitie, namelijk met Team Burgemeester, SP.A en N-VA. De coalitie is woensdagavond voorgesteld. Het heeft ruim drie dagen geduurd om de coalitie te vormen.

Vincent Van Quickenborne blijft de burgemeester van de Kortrijkzanen. De komende zes jaar wordt de coalitie van Team Burgemeester, SP.A en N-VA voortgezet in Kortijk.

Met deze coalitie wil de stad continuïteit garanderen en willen de drie partijen de lat nog wat hoger leggen. Dat het zo lang duurde is omdat de coalitie meteen uitpakt met een tienpuntenplan, waarin de krachtlijnen voor de komende zes jaar onder burgemeesterschap van Vincent Van Quickenborne werden uiteengezet.

"Ik heb alle partijen gezien, maar er zijn drie partijen die een programma hebben die het meest uitgebreid is en ambitie toont. Het is een keuze voor Kortrijk, niet tegen iets of iemand", aldus Van Quickenborne.

Meest gelezen