Eddy Lust over kritiek in Menen: "Ik kijk niet naar Facebook"

De strijd om het burgemeesterschap in Menen is bijlange nog niet verteerd. Eddy Lust van Open VLD, de toekomstige burgemeester, reageerde vanmorgen bij ons op de geplande protestactie maandag aan de gemeenteraad. "Ik doe niet mee aan die negativiteit. Als ik kijk naar de protestacties over zes jaar in Kortrijk en wat er van Kortrijk geworden is: daar is het goed uitgedraaid voor Van Quickenborne."

Eddy Lust heeft huidig CD&V-burgemeester Martine Fournier aan de kant geschoven in Menen. Hij vormt een coalitie tegen Fournier die veel meer voorkeursstemmen haalde. Een protestactie...een Facebookgroep tegen hem... Eddy Lust ligt er niet wakker van. "Ik kijk niet op Facebook. We moeten verder doen met de positieve dingen. In Ieper is er nu ook protest, maar dat ebt allemaal wel weg."

Over die Facebookpagina gesproken: "Eddy klucht". Ze zijn daar wel creatief...met een foto van Eddy Lust in een brandweerpak bijvoorbeeld. "Wanneer hij het eerste brandje in de coalitie moet blussen" wordt dat: "Eddy Blust".

Meest gelezen