MIVB lanceert nieuwe app

De Brusselse vervoersmaatschappij MIVB lanceert een nieuwe mobiele app. Die combineert een reiswegplanner met de wachttijden aan de haltes. De gratis app is vollediger geworden en personaliseerbaar.

 “Hij is een echte “must have” voor alle gebruikers van het openbaar vervoer in Brussel”, zegt An Van hamme van MIVB.

Uit de tevredenheidsbarometer van de MIVB blijkt dat informatie in reële tijd één van de prioriteiten is voor de gebruikers van het openbaar vervoer. Het laat hen een efficiënter tijdsbeheer toe, een betere keuze van de reisweg en van hun vervoersmiddel. “Daarom verbetert de MIVB voortdurend haar verschillende informatiekanalen in reële tijd en breidt deze ook uit”, zegt Van hamme. De komende maanden krijgt de app nog bijkomende mogelijkheden.

Alle details over de app vindt u op de website van MIVB.

Meest gelezen