Netflix

"Orange is the new black" stopt in 2019 na seizoen 7

Op Netflix is volgend jaar het laatste seizoen van "Orange is the new black" te zien. De actrices hebben zelf bekendgemaakt dat seizoen 7 het laatste zal zijn. 

De reeks speelt zich af in Litchfield Minimum Security Prison, een vrouwengevangenis, en draait rond de personages Piper Chapman (rol van Taylor Schilling), Alex Vause (Laura Prepon) en hun medegevangenen. 

De actrices hebben het nieuws van het einde van de reeks zelf bekendgemaakt in een filmpje (zie hieronder).  Een releasedatum voor het slotseizoen is nog niet bekendgemaakt. 

"Orange is the new black" is een van de meeste populaire series die de streamingwebsite zelf gemaakt heeft. Na zes seizoenen komt er trouwens ook een einde aan "House of cards", een andere populaire reeks die Netflix zelf produceerde.   

Meest gelezen