Videospeler inladen...

Straten bij Brabantdam in Gent blank na waterlek bij werken

Op de hoek van de Brabantdam en de Kuiperskaai in Gent heeft een waterlek de buurt blank gezet. De brandweer vermoedt dat het water over een uur weggepompt zal zijn. "Rond 19 uur is de waterleiding afgeschakeld door Farys. De brandweer zal wellicht een uur werk hebben om de laag water op de straten weg te pompen", meldt Bjorn Bryon van Brandweer Gent.

Bij waterwerken aan de Brabantdam in Gent is deze namiddag een waterlek ontstaan. Door het lek is er heel wat water in de straten bij de Brabantdam gelopen.

De brandweer van Gent is ter plaatse. "Rond 19 uur is de waterleiding afgeschakeld door Farys. We vermoeden dat het wegpompen van het water een uur in beslag zal nemen. Er zouden een of twee kelders zijn ondergelopen in de buurt en de politie vraagt het verkeer om de Brabantdam en Kuiperskaai te vermijden", meldt Bjorn Bryon van Brandweer Gent.

Meest gelezen