Man overleden bij zware brand in Deinze, vrouw in kritieke toestand

Bij een woningbrand in Deinze, is vannacht een man om het leven gekomen. Het slachtoffer werd samen met zijn vrouw uit de woning gehaald door de brandweer, maar voor de bejaarde man kwam alle hulp te laat. Zijn vrouw ligt in kritieke toestand in het ziekenhuis.

De brand brak uit in een woning in de Leernesesteenweg richting Gent. 

"De brandweerposten van Expo en Deinze zijn ter plaatse gekomen en hebben de twee slachtoffers uit de woning gehaald. Voor één van de bejaarde mensen kwam alle hulp te laat, het tweede slachtoffer ligt in kritieke toestand in het ziekenhuis.", aldus burgemeester Jan Vermeulen.

De brand is intussen onder controle en de Leernesesteenweg, de N466 tussen de rotonde in Sint-Martens-Leerne en het opritcomplex Gent-West zijn opnieuw vrijgemaakt voor verkeer. 

kasto80

Meest gelezen