Dennis en Sharon van Radio 2 Antwerpen buitengesloten uit radiogebouw: "Kortste "Start je dag" ooit"

Het was even schrikken voor de luisteraars van Radio 2 Antwerpen. De presentatoren en nieuwslezers geraakten vanmorgen niet binnen in het radiogebouw.

"Het was even schrikken toen ik Sharon om 5 buiten aan onze deur zag staan", zegt Dennis. Sharon pikt in: "ik heb wel honderd keer mijn badge voor de deur gehouden maar ze ging niet open". Door een gesprongen zekering bleek de toegang voor iedereen afgesloten.

Om 6 uur werden onze luisteraars opgevangen door Jeroen en Jana van Radio 2 Vlaams-Brabant. Even later kwamen ook nieuwslezers Els en Kristel aan. Noodgedwongen gingen zij buiten aan de slag met de kranten.

Om half zeven stonden onze nieuwsfreules dan ook klaar met een hoopvol regionaal bulletin.

Een uurtje later, om half acht, was het dan eindelijk gelukt. Dennis en Sharon stonden klaar om de hele provincie te verwelkomen voor de kortste "Start je dag" uit de geschiedenis van Radio 2 Antwerpen.

Meest gelezen