"Het was een knuffel zoals een echte knuffel moet zijn!"

"Ik sta hier al sinds 4 uur deze ochtend en ik ben al een fan van u sinds ik 8 jaar ben." Met een handgeschreven bord in de handen hoopte India Brown afgelopen dinsdag prins Harry te lokken tijdens zijn bezoek aan Melbourne. En het lukte, wat bij het 19-jarige meisje de emoties hoog deed oplaaien. Toen de prins haar ook nog eens omhelsde, kreeg de ontmoeting zelfs popster-allures. De foto’s gingen daarna alvast snel viraal.

"Je gaat me hiermee in de problemen brengen", antwoordde prins Harry toen Brown hem voor een knuffel vroeg, omdat het protocol een dergelijke omhelzing niet toelaat. Maar Brown stond toen al meer dan 7 uur op haar idool te wachten. Toen Harry het toch deed, vloeiden de traantjes rijkelijk.

Brown op nieuwszender Channel Seven en Yahoo News: "Ik ben al een fan van de Britse koninklijke familie sinds ik 8 ben en hou me op de hoogte van alles wat ze overal ter wereld doen. Nu had ik de mogelijkheid om iemand van hen persoonlijk te ontmoeten en ik ben er helemaal voor gegaan."

"Ik had nooit gedacht dat het zou kunnen gebeuren, om protocollaire redenen.  Maar het gebeurde toch! Fantastisch. En Harry is echt iemand naar wie ik al jaren opkijk."

"Het was niet zo’n knuffel van: ik zal je ook maar aanraken. Nee, het was een wederzijdse knuffel, een knuffel met alles erop en eraan, zoals een knuffel moet zijn. Het was ronduit geweldig."

Meest gelezen