Smoorverliefde Christoff doet aanzoek, live op de Duitse televisie

Voor het oog van miljoenen Duitse tv-kijkers heeft de Vlaamse schlagerzanger Christoff zijn vriend ten huwelijk gevraagd. Christoff deed dit tijdens het erg populaire Schlagerboomfestival, dat live op de Duitse televisie wordt uitgezonden.

Christoff stond met zijn populaire band Klubbb 3 op de affiche van het festival in Dortmund. Toen hij zijn vraag begon te stellen, kon je een speld horen vallen in de Westfalenhalle in Dortmund.

“Toen ik je voor de eerste keer gezien heb, wist ik meteen dat jij de ware voor mij bent. Vandaag kijken miljoenen mensen over de hele wereld en ik wilde je gewoon zeggen en laten, en aan iedereen laten zien, hoe graag ik je zie", zegt Christoff terwijl hij zijn vriend in de ogen kijkt.

En dan komt, terwijl Christoff op zijn knieën gaat zitten, dé vraag waar zo naar wordt uitgekeken."Vandaar misschien de belangrijkste vraag uit heel mijn leven....wil je met mij trouwen?" "Ja", was het duidelijke antwoord. Collega-zanger Jan Smit was paraat om het hele aanzoek simultaan te vertalen voor de Duitse kijker.

Volg je ons al op Instagram?

Meest gelezen