Archieffoto
© Nathan Dobbelaere/Cutting Edge

Stan Van Samang moet optreden afbreken door stemproblemen: "Huilend het podium af, ik ben er kapot van"

Zanger Stan Van Samang heeft een optreden in Overijse moeten afbreken door stemproblemen. Dat licht hij toe in een emotionele Instagrampost. "Als zanger is dit een ronduit walgelijk gevoel. Huilend de scène af in het midden van de show zonder stem. Het ging me nooit overkomen. Gisteren is het me overkomen. Ik ben er kapot van." De zanger biedt zijn excuses aan bij het publiek, en belooft het goed te maken.

"Het moest een mooie avond worden", begint Van Samang zijn Instagrampost. "Doen wat ik het allerliefste doe. De longen uit mijn lijf zingen voor een uitverkochte zaal." Maar het werd geen mooie avond. "Ik zong mijn liedjes niet hoe ik ze wou zingen. Hoe ze gezongen moeten worden."

"Voelen hoe je stem zwakker en zwakker wordt tijdens het concert tot het punt dat je niet anders kan dan stoppen en je gewonnen geven. Een walgelijk gevoel", gaat Van Samang verder. Hij ging uiteindelijk huilend het podium af en schrijft er kapot van te zijn. Aan het publiek dat in Den Blank in Overijse verzameld was, biedt hij zijn excuses aan. Gevolgd door de belofte: "Ik maak het goed. Beloofd."

Meest gelezen