Paula Abdul dondert van podium tijdens optreden

Eind jaren 80 en begin jaren 90 was ze een van de populairste zangeressen ter wereld. Paula Abdul scoorde toen hits met nummers als "Straight up", "Forever your girl", "Opposites attract" en "Rush rush". Daarna legde ze zich vooral toe op het jureren in diverse tv-talentenshows. Maar onlangs startte ze een nieuwe tournee die haar afgelopen zaterdag naar Biloxi, in de Amerikaanse staat Mississipi, bracht. En daar liep niet alles zoals gepland.

Toen Abdul het publiek aanmaande mee te klappen tijdens "The promise of a new day", een nummer 1-hit in de VS in 1991, achtte ze het podium groter dan ze dacht. Ze zette dan ook één stap te ver:

De zangeres liep geen verwondingen op, zo liet ze nadien via sociale media weten ("I am perfectly fine and fortunately not injured"), en hervatte vrij snel de show. Op sociale media volgden reacties als:

Meest gelezen