AP

Swedish House Mafia na 5 jaar weer op tournee met nieuwe muziek

Swedish House Mafia heeft gisteren tijdens een persconferentie aangekondigd dat de reünie een feit is. De geruchten dat dj's Sebastian Ingrosso, Steve Angello en Axel Hedfors (Axwell) weer zouden samenwerken, deden al langer de ronde. Volgend jaar gaat het trio op tournee met nieuwe muziek. 

Swedish House Mafia is bekend van hits als "Don't you worry child" en "Save the world" en "One (your name)" ging in 2013 uit elkaar. Geruchten over een mogelijke reünie deden al sinds dit voorjaar de ronde. 

(lees verder onder de video)

Afgelopen zomer kondigde Steve Angello al aan dat Swedish House Mafia volgend jaar op Tomorrowland zal staan. In maart van dit jaar stonden ze ook al eens samen op een podium tijdens het Ultra Music Festival in Miami. 

Vorige week waren in de straten van Stockholm ook al posters opgedoken en op hun website stond er een aftelklok.  Tijdens een livestream op YouTube kondigde het trio zijn terugkeer aan. Er is ook nieuwe muziek in de maak. Hun tournee begint op 4 mei in Stockholm. 

Herbekijk de aankondiging van het trio (in het Zweeds) hier:  

Meest gelezen