"Het voelde vreemd een andere bruid op mijn feest te zien trouwen"

Het was een aanbod waaraan tientallen koppels niet konden weerstaan, maar uiteindelijk waren het toch Halie Hipsher en Matthew Jones die aan het langste eind trokken. Beiden waren van plan om pas volgend jaar te trouwen, maar door de zware ziekte van haar opa wilde Hipsher de trouw graag vervroegen. Dat het uiteindelijk allemaal zo snel zou gaan, heeft ze uiteindelijk te danken aan Kolbie Sanders uit Lindale, in de Amerikaanse staat Texas. Die blies in extremis haar eigen huwelijk af, maar zat toen wel met een trouwlocatie waarvan terugbetaling van de kosten niet meer mogelijk was. Ze bood die dan maar via Facebook aan, en afgelopen zaterdag was ze dan ook eregaste op het feest van de pasgehuwden.

Aan de locatie, inclusief een fotograaf en catering, hing een prijskaartje van 3.500 dollar (3.100 euro), geld dat eigenlijk verloren was voor Sanders. Het verloten van die locatie gaf haar dan weer de voldoening die ze zocht na het beëindigen van haar eigen verloving, zo liet ze aan Fox News weten: "Ik heb opnieuw rust in mezelf gevonden, beseffende dat ik juist gehandeld heb voor zowel mezelf als mijn ex-verloofde. Ik heb nu het juiste gedaan voor anderen, waardoor er uit mijn beslissing om niet te trouwen toch nog iets goeds vloeit."

"Ook al ging het om een loting, toch ben ik blij dat uiteindelijk Haley gewonnen heeft. Haar verhaal en haar reactie achteraf hebben het allemaal waard gemaakt", aldus de 24-jarige Sanders op nieuwswebsite "Good Morning America".

Op nieuwswebsite SWNS voegde ze daaraan nog toe: "Ik ben blij dat ik op hun trouw aanwezig mocht zijn. En dat ik hun huwelijk in eigen persoon heb kunnen meemaken. Ook al was het raar Halie te zien trouwen, terwijl ik dat had kunnen zijn. Uiteindelijk zal ik ook wel trouwen. Op het juiste moment en met de juiste persoon."

Meest gelezen