Ook voetballer Fabien Camus aangehouden in voetbaldossier, verdacht van witwassen en criminele organisatie

Ook voetballer Fabien Camus is aangehouden in het voetbaldossier dat ons land al twee weken in de ban houdt. Dat schrijft Het Laatste Nieuws en wordt bevestigd. Hij wordt verdacht van witwaspraktijken en criminele organisatie. In het verleden speelde Camus onder meer voor KV Mechelen, Antwerp en Racing Genk.

Het is de zoveelste naam die opduikt in het grote onderzoek naar witwaspraktijken en matchfixing in het Belgische voetbal. Fabien Camus, die op dit moment geen club heeft, is aangehouden op verdenking van witwaspraktijken en criminele organisatie.Camus wordt dus niet verdacht van matchfixing. Hij wordt gelinkt aan Mogi Bayat, een van de spelersmakelaars die intussen al twee weken in de cel zit. Hij zou daar zelf over zeggen dat hij makelaar wilde worden en dat Bayat zijn mentor was. 

Fabien Camus is in België vooral bekend van zijn passages bij Charleroi en Racing Genk. Afgelopen seizoen kwam de Frans-Tunesische middenvelder uit voor KV Mechelen, maar daar kwam hij maar 5 keer in actie. Sindsdien zat hij zonder club.

Meest gelezen