© VRT BMUSS

Binnenkort 24 uur lang "F.C. De Kampioenen" in de bioscoop?

Op Twitter heeft een fan van "F.C. De Kampioenen" Eén uitgedaagd om een marathonuitzending van de populaire serie te organiseren. Bij 5.000 retweets is die marathon een feit, liet de zender weten.

"F.C. De Kampioenen" was de afgelopen jaren al drie keer in de bioscoop te zien met een langspeelfilm. Binnenkort komt daar misschien een vierde keer bij. Via Twitter heeft een fan opgeroepen om een marathon van de serie te organiseren. “Hoeveel retweets voor een "F.C. De Kampioenen"-marathon in de bioscoop?” luidde de vraag. Een dag lang bleef het stil, waarna Eén liet weten de grens op 5.000 retweets te leggen.

Ondertussen werd het bericht ruim 2.000 keer gedeeld. Afwachten dus wat het wordt, maar bij Eén benadrukken ze dat het menens is. "Er zijn nog geen concrete plannen, maar als de 5.000 retweets bereikt worden, gaan we meteen over tot actie."

Meest gelezen