Jonas Roosens

Man met geweld om het leven gebracht in Deurne en achtergelaten in woningbrand

In Deurne bij Antwerpen is een bejaarde man met geweld om het leven gebracht en achtergelaten in een brandend huis. Volgens het parket was de brand aangestoken.

De brandweer kreeg gisteren een oproep voor een woningbrand en vond er twee lichamen. De bewoner van het huis, een man van 78, is met geweld gedood, maar hoe precies is niet duidelijk. In het huis is ook het lichaam van een andere man gevonden. 

"De piste dat de onbekende man de bewoner van het pand om het leven bracht en vervolgens slachtoffer werd van zijn eigen brandstichting, wordt nader onderzocht. Inhoudelijk kan er, in het belang van het onderzoek, momenteel geen verdere informatie gegeven worden", aldus het parket van Antwerpen.

Meest gelezen