Bon Jovi komt naar TW Classic op 14 juli

De Amerikaanse rockband Bon Jovi is de headliner van TW Classic op zondag 14 juli. Dat is zonet bekendgemaakt. Ook John Fogerty (Creedence Clearwater Revival) staat op de affiche. Tickets zijn te koop vanaf vrijdag.

De groep rond frontman Jon Bon Jovi bestaat al meer dan 30 jaar en verkocht wereldwijd meer dan 130 miljoen albums. Ze scoorden vooral in de jaren 90 en 2000 met hits als "Livin' on a prayer", "You give love a bad name" en "It's my life". In april van dit jaar is Bon Jovi opgenomen in de Rock and Roll Hall of Fame.

Het laatste optreden in ons land dateert van 2011. In 1995 en in 2001 speelde Bon Jovi al eens in Werchter. Op TW Classic treedt de groep op in een nieuwe bezetting: de originele leden Jon Bon Jovi, David Bryan en Tico Torres, longtime bassist Hugh McDonald, co-producer en co-songschrijver John Shanks en lead gitarist Phil X. Ze brengen er hun "This house is not for sale"-tour, waarmee ze eerder door de Verenigde Staten en Zuid-Amerika trokken.

Ook John Fogerty is een van de hoofdacts op TW Classic. Hij is vooral bekend als zanger, gitarist en songschrijver van de Amerikaanse rockgroep Creedence Clearwater Revival. "Bad Moon Rising", "Down By The Corner" en "Fortunate Son" zijn maar enkele van de hits.

Tickets voor TW Classic zijn te koop vanaf vrijdag 2 november om 9 uur en kosten 92 euro.

Meest gelezen