Vrouw van 27 zwaargewond na frontale botsing met vrachtwagen

Iets voor 9 uur vanmorgen zijn een vrachtwagen en een auto frontaal op elkaar gebotst op Spijker (N117) in Essen. De bestuurster van de auto, een vrouw van 27, raakte zwaargewond. De vrachtwagenchauffeur (44) liep lichte verwondingen op.

Gekneld

Na het ongeval belandden beide voertuigen in de gracht. De 27-jarige bestuurster van de auto zat gekneld en werd bevrijd door de brandweer. Ze raakte zwaargewond. De bestuurder van de vrachtwagen, een man van 44, raakte lichtgewond. Beide slachtoffers zijn naar het ziekenhuis gebracht.

Volgens de eerste vaststellingen is de auto afgeweken van zijn rijvak. De politie onderzoekt waarom de vrouw met haar auto uitweek. 

N117 versperd

Door het ongeval was de N117 volledig versperd tussen het kruispunt Antwerpsesteenweg-Kalmthoutsesteenweg en Nieuwmoersesteenweg. Het verkeer werd plaatselijk omgeleid.

Meest gelezen