3-jarige kleuter charmeert met eigen "Bohemian rhapsody"-versie

Het is misschien nog een extra duwtje in de rug voor de film rond Queen-zanger Freddie Mercury, maar momenteel scoort ook een 3-jarige kleuter met een lied van de Britse groep op het internet. De kleine Holly Lee uit Armadale, in het Schotse graafschap West Lothian, maakte zich op haar eigen manier de lage en hoge noten van "Bohemian rhapsody" eigen, inclusief een kort headbang-staartje. Ook al dateert het clipje van een maand geleden, het gaat nu pas echt viraal met intussen meer dan 220.000 views.

Moeder Charlene McMahon op nieuwswebsite Daily Mail: "Eigenlijk doet ze niets liever dan zingen. Dit liedje is ze ongeveer een drietal maanden geleden beginnen leren. Ik heb het toen een eerste keer voor haar gezongen toen we samen in de auto zaten en zij zich verveelde. Omdat "Bohemian rhapsody" het enige nummer is waarvan ik de tekst ken, ben ik het voor haar beginnen zingen. Daarna heb ik haar de video getoond en ze was er helemaal weg van. Ze bekeek hem sindsdien bijna dagelijks en ze bleef het lied maar zingen."

"Tijdens het zingen probeert ze de verschillende stemmen na te doen, dan een keer hoog, dan weer laag. En de woorden, hoe moeilijk ook, probeert ze zo keurig mogelijk uit te spreken. Wat het allemaal erg grappig maakt."

"De positieve reacties gaan vooral over het feit dat ze juist die moeilijke woorden zo mooi kan uitspreken."

"Eigenlijk is het nog grappiger omdat ze echt wel verlegen is. Als iemand haar rechtstreeks vraagt om het lied te zingen, zal ze het niet doen. Ze wil het wel alléén doen en zeker niet voor een publiek. Ik denk dus niet dat er in haar een professionele zangeres schuilt."

Meest gelezen