Boswachter vindt vastgebonden man bij Zoniënwoud

Aan de Lorrainedreef in Ukkel, vlakbij het Zoniënwoud, hebben boswachters een man gevonden die was vastgebonden aan een boom. Zijn handen en enkels waren vastgemaakt met tape en zijn kledij was vochtig.

"De boswachters hebben ons verwittigd. De man bleek heel erg dronken te zijn en we hebben hem meteen overgebracht naar het Sint-Elisabethziekenhuis", vertelt commissaris Yves De Smet van de politie van Ukkel. De man had geen papieren op zak en gaf een foutieve naam op aan de agenten. "We hebben hem daardoor niet kunnen identificeren." De politie wilde wachten tot de man weer nuchter was om hem nadien te ondervragen, maar voor dat lukte, wist de man ongezien uit het ziekenhuis te ontkomen. Sindsdien ontbreekt van hem elk spoor.

Meest gelezen