Emoties na dood voorzitter: OHL wil wedstrijd uitstellen

Voetbalclub Oud-Heverlee Leuven wil de wedstrijd van morgenavond tegen Lommel laten uitstellen. De emoties wegen nog te zwaar, vooral bij trainer Nigel Pearson, die de overleden voorzitter nog kent van z'n tijd bij Leicester. Ook de Thaise doelman van Oud-Heverlee Leuven heeft het naar verluidt erg moeilijk met de dood van zijn voorzitter.

Voetbalbond

Voetbalclub Oud-Heverlee Leuven bekomt nog steeds van het verlies van haar voorzitter. De Thaise zakenman kwam dit weekend om in een helikoptercrash. Normaal gezien speelt OHL morgenavond tegen Lommel. Een wedstrijd die trouwens al eens werd uitgesteld door het hele schandaal rond wedstrijdvervalsing in het voetbal. Gisteren riep de club nog op om morgen massaal naar de wedstrijd te komen kijken, om zo respect te tonen voor de overleden voorzitter. Maar OHL vraagt nu aan de Pro League om die wedstrijd toch uit te stellen. Die beslist later vandaag of de wedstrijd moet gespeeld worden of niet.

Meest gelezen