"Ik wilde mijn huwelijksaanzoek wat meer grandeur geven"

Een kleine 2 weken geleden ging een foto viraal waarop te zien was hoe een man zijn vriendin ten huwelijk vroeg in het Yosemite National Park in de Amerikaanse staat Californië. De maker van de foto, fotograaf Matthew Dippel, vroeg op Twitter en Facebook om hem te helpen het koppel te vinden. En dat lukte. Het gelukkige koppel zou bestaan uit Charlie en Melissa Bear, zo liet Dippel op zijn Facebookpagina weten. 

Op Twitter werd de foto meer dan 170.000 keer geretweet, op Facebook werd hij meer dan 20.000 keer gedeeld. Met succes dus, en het was Charlie Bear zelf die de foto opmerkte, zo vertelde hij aan ABC News: "Het was heel toevallig dat ik merkte dat iemand op zoek was naar ons. Ik bekeek de Instagramfoto’s van een nieuwswebsite omdat die een foto van een vriend opnieuw gepubliceerd had. Toen zag ik plots de foto die duidelijk viraal aan het gaan was van mezelf en mijn verloofde."

"Zowel mijn vriendin als ikzelf zijn gefascineerd door de natuur. Tijdens een wandeltocht besloot ik om Melissa te verrassen met een 2e huwelijksaanzoek. Een aanzoek dat bij onze voorliefde aansloot en hem daardoor wat meer grandeur zou geven. En dus ben ik op die plaats op één knie gegaan."

Dippel was alvast erg blij dat hij het koppel gevonden had ("I FOUND THEM!") en hij blijft zich erover verbazen hoe deze ene foto zo’n respons op sociale media teweeggebracht heeft:

Meest gelezen