Videospeler inladen...

2 dakloze vrouwen in Brussel komen om door de kou

In het centrum van Brussel is deze ochtend het lichaam gevonden van een dakloze vrouw. De vrouw kwam om het leven door onderkoeling. Ook in Schaarbeek overleed gisteren een 41-jarige dakloze vrouw door de kou.

Op de Brusselse Varkensmarkt is vanmorgen het levenloze lichaam aangetroffen van een vrouw. Dat melden de Brusselse lokale politie en het Brusselse parket. Het gaat om een dakloze vrouw, die door onderkoeling overleden zou zijn. Haar identiteit kon nog niet vastgesteld worden maar haar leeftijd wordt geschat op 50 à 60 jaar, aldus parket en politie.

Het waren voorbijgangers die dinsdagochtend rond 05.55 uur het levenloze lichaam van de vrouw aantroffen en de hulpdiensten verwittigden. Er werd nog geprobeerd de vrouw te reanimeren maar de vrouw bleek al overleden. 

Dakloze vrouw overleden door onderkoeling in Schaarbeek

Gisteren al werd in Schaarbeek het levenloze lichaam van een 41-jarige dakloze vrouw aangetroffen. Volgens de vaststellingen van de wetsarts is ze overleden door onderkoeling. 

Winterplan Brussel pas over twee weken van start

Het winterplan in Brussel dat voor onderdak voor daklozen zorgt, treedt pas over twee weken in werking. Maar Samu Social laat weten dat er in de gewone opvang voor daklozen nog voldoende plaats is.

VIDEO: bekijk hieronder het verslag van "Het journaal"

Videospeler inladen...

Meest gelezen