2018 Invision

HBO strikt Naomi Watts voor prequel van "Game of Thrones"

Naomi Watts zal de hoofdrol vertolken in de prequel van de succesvolle reeks "Game of Thrones". Dat heeft zender HBO bekendgemaakt.  

George R. R. Martin, bedenker van "Game of Thrones" en scenariste Jane Goldman werken momenteel aan een prequel van de populaire HBO-reeks. Hoe die prequel zal heten is nog niet bekend, maar de naam van de hoofdrol kennen we nu wel: Naomi Watts.

Watts is bekend van onder meer "King Kong", "Birdman" en "The Impossible", waarvoor ze een Oscar-nominatie in de wacht sleepte. 

Naast de prequel werkt HBO nog aan drie andere verhalen die zich afspelen in de wereld van "Game of Thrones". Maar eerst is het nog uikijken naar het laatste seizoen van de hoofdreeks. Dat wordt in het voorjaar van 2019 verwacht. 

Meest gelezen