Plots viel de mond van Meghan Markle open van verbazing…

Voor Meghan Markle zich met prins Harry verloofde, was ze een van de vele bezitters van een Instagramaccount. Zo kwam ze in contact met Hannah Sergel uit de Nieuw-Zeelandse stad Christchurch. Beiden bouwden een warme relatie op, vooral omdat Sergel toen kampte met mentale gezondheidsproblemen. Maar toen Markle haar account om evidente redenen moest afsluiten, verdween ook het contact. Tot gisteren, toen ze de nu 20-jarige vrouw in het publiek in Auckland opmerkte. Markle kon haar verbazing niet wegsteken.

Sergel had een kartonnen bord meegebracht, waarop te lezen stond wie ze was. Toen Meghan Markle dat opmerkte, gebeurde het volgende:

Op nieuwswebsites News 1 en HoneyNine gaf Sergel daarna meer uitleg over de ontmoeting: "Meghan bedankte me onmiddellijk, omdat ik haar wilde ontmoeten. Dan gaf ze mij een knuffel en zei ze dat ze de brief die ik haar gegeven had zeker zou lezen. Deze ontmoeting betekent zoveel voor mij. Ik kan het nog altijd niet geloven, zo blij dat ik ben. Ja, toen ik haar zag, kon ik niet anders dan beginnen te wenen."

"Ik was met haar bevriend op Instagram, alvorens ze haar account moest stopzetten. Toen hebben we echt met elkaar contact gehad en dingen met elkaar gedeeld. Allerlei dingen. Zij heeft me vooral aangemoedigd om naar de universiteit te gaan en mezelf te blijven. Je kan dus wel begrijpen hoeveel ze voor mij betekent."

"Ze heeft me toch herkend, dus vermoed ik dat onze relatie toen ook iets voor haar betekende. En ik ben zo blij dat ze zo gelukkig is met prins Harry. Want ze is een ronduit geweldig persoon."

Meest gelezen