Tiener scoort met erg herkenbaar Halloweenkostuum

Vandaag is het Halloween en dat is voor velen wereldwijd de gelegenheid om zo afschrikwekkend mogelijk uit de hoek te komen. Dat creativiteit hierbij een must is, hoeft verder geen betoog. Maar soms liggen een geschikte outfit en look voor dit griezelfeest voor onze eigen ogen zonder het ten volle te beseffen. Dat deed wel de 13-jarige Jillian Hartsock uit Albuquerque, in de Amerikaanse staat New Mexico, die zich voor een Halloweenfeestje uitdoste als oververmoeide moeder. In een mum van tijd gingen haar foto’s viraal.

Moeder Lindsay Hartsock gaf op websites Love What Matters en Scary Mommy meer uitleg over de 'huiveringwekkende foto’s': "In ons gezin zijn er 9 kinderen. Bovendien hebben we een bloeiende fotografiewinkel. Jillian ziet me dus dagelijks bezig hoe ik een druk gezinsleven combineer met een drukke job. Ze moet me daarbij natuurlijk vaak helpen, waardoor ze nog een beter idee krijgt van wat het betekent om een doodvermoeide moeder te zijn. Dus voor haar was dit het perfecte Halloweenkostuum."

"Opgroeiend in een groot gezin heeft zij aan den lijve het bloed, zweet en de tranen gezien die daarmee gepaard gaan. Toen ik haar zelfs vroeg om ook eens op de foto’s te lachen, antwoordde ze: "Hoe gelukkig ik als moeder ook ben, ik ben moe! Dus kan ik toch niet lachen om niet uit mijn rol te vallen." Ze heeft haar leven lang dan ook het perfecte rolmodel voor een dergelijke moeder bezig gezien."

"Eigenlijk heeft ze met alle details van haar uiterlijk duidelijk gemaakt hoe het voelt om een oververmoeide moeder te zijn."

"Maar we krijgen nu vooral reacties van doodgewone moeders die zich in de foto herkennen. En dat ze blij zijn dat ze niet alleen zijn in de manier waarop ze zich soms voelen. Er zijn er zelfs die zeggen dat ze zich niet hoeven op te kleden voor Halloween, omdat dit de look is zoals ze er iedere dag opnieuw uitzien."

"Ach, het zijn gewoon grappige foto’s, zonder beledigend te zijn. Daarom zijn de reacties dan ook overwegend positief, denk ik."

Meest gelezen