TUI schrapt vluchten tussen Oostende en Barcelona

Wie naar Barcelona reist, zal dat niet meer vanuit de luchthaven van Oostende kunnen doen. Touroperator en luchtvaartbedrijf TUI doekt de lijn Oostende-Barcelona op. Dat komt als een verrassing want de vluchten zaten vaak goed vol. 

Volgens TUI is het moeilijk om te concurreren tegen luchtvaartbedrijven die elke dag op Barcelona vliegen. De lijn Oostende-Barcelona had maar drie vluchten per week. Toerisme Vlaanderen en Westtoer ondersteunden de vluchten om zakenmensen en toeristen uit Spanje naar Oostende, Brugge, en Gent te lokken.

Nice

TUI schrapt ook Nice uit het aanbod vanuit de luchthaven van Oostende. Toch betekent het schrappen van beide bestemmingen niet dat TUI zijn activiteiten vanuit Oostende afbouwt. Het is zelfs de bedoeling de succesvolle bestemmingen verder uit te bouwen.

Meest gelezen