Videospeler inladen...

Jogster die in auto in Samber werd gevonden, was moeder van twee

De vrouw die gisteren dood werd teruggevonden in de koffer van een wagen in de Samber, was 42 jaar en moeder van twee kinderen. Dat meldt het parket van Namen. Er is een verdachte opgepakt, maar die ontkent elke betrokkenheid. De verdachte is in staat van beschuldiging gesteld voor moord en wederrechtelijke vrijheidsberoving. De vrouw was aan het joggen op het moment van de feiten.

De politie werd gisteren iets voor 9 uur gewaarschuwd door een getuige die een man een vrouw had zien slaan en opsluiten in de koffer van een wagen. Een uur later vonden de agenten de auto in het water, in Flawinne. De bestuurder van de wagen kon in de buurt worden opgepakt.

Het slachtoffer was een 42-jarige neonataloge van het ziekenhuis in Namen. De vrouw was moeder van twee en woonde nabij de plaats van het misdrijf. Ze was aan het joggen op het moment van de feiten.

De verdachte ontkent elke betrokkenheid. Hij werd deze namiddag verhoord door de onderzoeksrechter. De verdachte is daarna in staat van beschuldiging gesteld voor moord en wederrechtelijke vrijheidsberoving.

VIDEO: bekijk hieronder het verslag van "Het journaal"

Videospeler inladen...

Meest gelezen