Michelle Obama herkent zichzelf in piepjonge lookalike

Misschien herkent u haar naam niet meer, maar de foto die de 2-jarige Parker Curry in maart even wereldberoemd maakte, kan u zich wellicht nog levendig herinneren. De kleuter leek toen immers als van de hand Gods geslagen toen ze in de 'Smithsonian National Portrait Gallery' in Washington het officiële schildersportret van Michelle Obama zag. De foto ging onmiddellijk viraal en ook nu lukt het de kleuter opnieuw de schijnwerpers op zich gericht te krijgen. Voor Halloween, het verkleedmoment bij uitstek voor de Amerikanen, koos Parker er immers voor om als lookalike van Michelle Obama’s portret te fungeren.

"Ik wil Parker alvast duidelijk maken dat er vrouwen zijn die op haar lijken en in staat waren grootse dingen te doen", aldus mama Jessica in maart, toen Parker vol bewondering naar Michelle Obama stond te kijken:

Ook de voormalige first lady was danig onder de indruk en nodige Parker uit voor een persoonlijke ontmoeting:

En het lukt de nu 3-jarige Parker opnieuw om viraal te gaan en dat door de keuze van haar Halloweenkledij. Ze kleedde zich immers als haar grote heldin, zoals ze die op het portret gezien had:

"Ronduit! Zonder enige twijfel. Binnen de seconde antwoordde ze dat ze Michelle Obama wilde zijn, toen ik haar vroeg als wie ze zich voor Halloween wilde verkleden. Ik had eerder gedacht dat ze Elsa wilde zijn of een ander animatiefiguur. Maar nee! Ik heb dan aan ontwerpster Alisha Welsh gevraagd of het nog mogelijk was om snel de jurk die Michelle Obama op het portret droeg, te kopiëren", aldus Jessica Curry op Buzzfeed News.

"Toen mijn dochter de jurk zag, zei ze spontaan: "Die ziet er perfect uit." Eens ze de jurk aanhad, heeft ze veel gedanst. En tijdens de 'trick or treat'-tocht heeft ze er nauw op toegezien dat ie niet vuil werd”, aldus de moeder nog.

Intussen reageerde Michelle Obama ook al als volgt:

Meest gelezen