Restaurantuitbaters met de noorderzon vertrokken in Geel

In Geel is het hamburgerrestaurant 'Koek en Ei' op de Havermarkt van de één op de andere dag gesloten en dat heeft toch voor wat verbaasde blikken gezorgd.

Klanten voor gesloten deur

De uitbaters zouden volgens Gazet Van Antwerpen met de noorderzon vertrokken zijn, zonder ook maar iemand te verwittigen. De klanten wisten van niets. Zo waren er gisteren bijvoorbeeld 30 mensen die er zouden gaan ontbijten, maar ze stonden voor een gesloten deur.

Ook personeel wist van niets

Shana Wouters werkte er als serveerster, en ze ontdekte dat de twee eigenaars, een koppel, de hele zaak hadden leeggemaakt. "Alles is weg: de tafels en stoelen, de diepvries, de halve keuken, de kassa, het kookvuur en al het eten en drinken dat in stock stond. "Geen idee hoe ze dat gedaan hebben, ze hebben hier niet veel familie en vrienden. Niemand heeft iets gezien."

Meest gelezen