Videospeler inladen...

Wegverzakking verstoort tramverkeer op lijnen 7 en 25 in Brussel

Het tramverkeer op de Brusselse lijnen 7 en 25 is sinds woensdagavond verstoord door een wegverzakking op de Louis Schmidtlaan in Etterbeek. Dat meldt de MIVB. Tussen de haltes Meiser en Pétillon is tijdelijk geen tramverkeer mogelijk, maar de MIVB heeft een pendeldienst ingelegd om de hinder voor de reizigers te beperken. 

Het tramverkeer tussen de haltes Meiser en Pétillon in Brussel is sinds woensdag verstoord door een wegverzakking. Het probleem zou midden volgende week moeten opgelost zijn.

Volgens Vivaqua werd vorige week vrijdag een wegverzakking vastgesteld, die veroorzaakt werd door een lek in de waterleiding. Arbeiders van Vivaqua hebben het wegdek opengelegd om het lek te lokaliseren en in de loop van vrijdagnamiddag zou het lek gedicht moeten worden.

Het beton dat daarvoor gebruikt wordt, zal twee dagen moeten drogen, waarna nog moet nagekeken worden of het lek volledig gedicht is. Pas nadien kan het wegdek hersteld worden. Voor de omwonenden is er geen hinder, de watertoevoer werd niet afgesloten. Het verkeer moet plaatselijk wel omrijden.

Meest gelezen