Bestuurder rijdt mama en drie dochters aan in Oud-Heverlee en pleegt dan vluchtmisdrijf

Een gezin uit Oud-Heverlee werd dit weekend frontaal aangereden op de Sint-Janbergsesteenweg in Egenhoven, bij Leuven. Dat schrijft Het Laatste Nieuws. In de auto zaten mama Marleen en haar drie dochters. De bestuurder van de andere wagen maakte nog oogcontact, maar reed daarna gewoon door.

"We waren compleet in shock", vertelt Marleen. "Plots dook die wagen op aan het kruispunt waar we over reden. Hij knalde vooraan op onze auto. Ik dacht dat hij zou stoppen, want hij keek nog naar mij en m'n oudste dochter, maar toen reed hij gewoon weg." Wat later vond de Leuvense politie de wagen terug op de Brusselsesteenweg, maar van de bestuurder is voorlopig geen spoor. Volgens het gezin zijn de nummerplaten intussen al van de auto geschroefd. De politie is er vrij zeker van wie de bestuurder is en bevestigt dat de man niet is ingeschreven in België.

Kneuzingen

Dochter Charlotte was ondanks het ongeval wel bij de pinken. "Zij heeft de nummerplaat van de auto gezien en in haar gsm gezet. Ik heb enkel gezien dat het een buitenlandse nummerplaat was." Maite, de oudste dochter van het gezin, moest gisteren nog een nachtje in het ziekenhuis blijven ter observatie. "Uiteindelijk zijn het kneuzingen en heeft ze nek- en hoofdpijn. Het valt gelukkig goed mee, maar het had zoveel erger kunnen zijn", besluit Marleen.

Meest gelezen