Drie kerstbomen in één living. Nu al!

1 november is voor Agnes De Keuster uit Wiekevorst de dag waarop ze haar kerstbomen uit de kelder haalt. Niet één, maar drie exemplaren. "Ik moet die versiering ergens kwijt, hé."

Kerstkriebels

“Rond 1 november begint het echt te kriebelen en dan is het tijd om de kerstbomen te zetten”, vertelt Agnes. Het mooie weer houdt haar niet tegen. “Dit jaar heb ik wel wat getwijfeld met die hoge temperaturen, maar ook nu begon het weer te kriebelen.” Extra poetswerk brengen de kerstbomen niet met zich mee, want het zijn geen echte sparren. 

Sfeer

“Ik vind het heel mooi om in elke leefruimte kerstsfeer te creëren”, vertelt Agnes. En dat vindt zij niet alleen. “Onze kat Emile vindt het heerlijk om te slapen onder de boom. Er ligt een dekentje klaar waarop hij rustig kan soezen.”

Reacties

“Er wordt wel wat mee gelachen door mijn buren. Maar ondertussen is iedereen het gewoon van mij. Rond 1 november vragen ze dan: ‘Heb je de boom al gezet?’. Een goede vriendin van mij heeft mijn vroege kerstgewoonte zelfs al overgenomen.”

Meest gelezen