Intrede van de Sint in Antwerpen. Hij komt, hij komt op zaterdag 17 november

Voor duizenden kinderen wordt zaterdag 17 november weer een groot feest, want de Sint zal dan in de namiddag aanmeren op het Antwerps Eilandje. Dat heeft Ketnet bekendgemaakt. De heilige man zal er opnieuw worden opgewacht door presentator Bart Peeters en de burgemeester van Antwerpen Bart De Wever. Zowel Ketnet als Eén zal de blijde intrede live uitzenden. 

De traditionele intrede van Sinterklaas in Antwerpen vindt dit jaar plaats op zaterdag 17 november. De aanmeerplaats van de stoomboot is ditmaal niet de Scheldekaaien ter hoogte van het Steen, maar het Verbindingsdok-Westkaai op het Eilandje. Het aanmeren is gepland om 13.45 uur. 

Net als de voorbije jaren zal de Sint ter plaatse worden ontvangen door presentator Bart Peeters en Antwerps burgemeester Bart De Wever. Na het aanmeren trekken de Sint en zijn gevolg naar de Napoleonkaai, de Nassaubrug, de Oostendekaai en naar het MAS. Aan het MAS zal de goedheilig man rond 14.45 uur de aanwezige kinderen en hun ouders toespreken op de Hanzestedeplaats.

De tv-uitzending op één en Ketnet begint op zaterdag 17 november om 13.30 uur. Ter plaatse kan je al vanaf 13 uur terecht voor randanimatie zoals Biba&Loeba en De KetnetBand.

Meest gelezen