BELGA/WAEM

Laatste uren voor belastingaangifte via boekhouder

Wie z'n belastingaangifte indient via een boekhouder of een fiscalist, heeft daarvoor nog de tijd tot middernacht. De deadline lag eerst op 25 oktober, maar werd al twee keer verlengd door technische problemen bij Tax-on-Web. Vorig jaar werden er via boekhouders en fiscalisten bijna 1,14 miljoen aangiftes ingediend. 

De laatste uren zijn ingegaan om de belastingaangifte in te dienen, en dat kan enkel nog via een boekhouder of een fiscalist. Zij hebben nog tijd tot middernacht. De deadline lag aanvankelijk op 25 oktober, maar de fiscus diende twee verlengingen toe te staan door technische problemen bij Tax-on-Web. 

Vorig jaar werden er via boekhouders en fiscalisten bijna 1,14 miljoen aangiftes ingediend. Dit jaar zullen dat er wellicht iets minder zijn, omdat meer en meer belastingaangiftes vooraf worden ingevuld. Op de laatste dag vorig jaar werden nog 48.734 aangiften ingediend. 

Meest gelezen