Adele is helemaal klaar voor de Spice Girls-reünie

Voor wie erop zat te wachten, was het natuurlijk wereldnieuws: de Spice Girls gaan opnieuw optreden, of althans 4 van hen. Een van hun grootste fans kon alvast haar geluk niet op en deelde dat geluk met de wereld door een foto uit haar oude doos op Instagram te publiceren. De Britse hitzangeres Adele was en is nog altijd een superfan van Baby Spice, Ginger Spice, Scary Spice, Sporty Spice en Posh Spice, al haakt die laatste dus af voor de reünie.

Het is al langer geweten dat Adele een superboon heeft voor de Spice Girls. In 2016 waagde ze zich tijdens een optreden zelfs aan een stukje "Spice up your life", de single die eind 1997 wereldwijd in de hitparades verscheen:

Tijdens een interview met muziekwebsite Bilboard had Adele in 2008 al toegegeven dat de Spice Girls de hoofdreden waren waarom ze een artieste wilde worden.

En ook tijdens haar 'Carpool Karaoke' met James Corden in 2016 bleek de 'Girl Power' een belangrijk deel in haar leven te hebben gespeeld. Ze bekende verder dat ze altijd Geri wilde zijn van het vijftal en dat haar hart brak toen die de Spice Girls verliet. Om daarna "Wannabe" aan te heffen:

Dus kon de komende reünie Adele niet koud laten. En publiceerde ze deze throwback-foto, met de mededeling: "HA! Zo voel ik me nu! Ik ben er helemaal klaar voor."

De foto werd intussen meer dan 1,9 miljoen keer geliket:

Meest gelezen