"De liefde van deze man voor zijn pintje is zo puur"

Het juiste beeld op het juiste moment. Daarin slaagde afgelopen weekend een regisseur tijdens de rechtstreekse uitzending van de rugbywedstrijd tussen Wales en Schotland perfect, toen hij het beeld tijdens het spelen van het volkslied richtte op een supporter die nauwelijks gehoor gaf aan dat volkslied. De man was immers in volle vervoering van zijn pintje, alsof hij nooit iets beters geproefd had. Het fragment werd op sociale media veelvuldig gedeeld en besproken.

Het volkslied van Wales maakte alvast weinig indruk op de 25-jarige Kristian uit Aberdare. Zijn pintje des te meer:

Kristian op nieuwswebsite Wales Online: "De drank was een 'Strongbow Dark Fruits'. Die smaakte geweldig en lekker fris. Meer dan dat was het niet."

"Het voelt nu allemaal zo surrealistisch aan. Niet dat ik het allemaal op de voet volg, maar men blijft me maar screenshots en foto’s opsturen via sociale media. Tijdens de wedstrijd was de batterij van mijn gsm nochtans plat, dus toen kon ik de impact helemaal niet inschatten. En dat interesseerde me ook niet zozeer. Het meisje dat op de beelden te zien is, maakte me er opmerkzaam op. Ik heb er toen eens mee gelachen."

Op sociale media volgden reacties als:

Meest gelezen