Sint in Sint-Niklaas ook voor doven en slechthorenden

In Sint-Niklaas krijgt de Sinterklaashappening dit jaar een extra tintje. Naast de shows, het huis en de winkel van de sint, heeft de stad nu ook aandacht voor doven en slechthorenden.

Het huis en de winkel van Sinterklaas bevinden zich in de Stationsstraat, het Circus "Sint in de Piste" is dan weer op de Grote Markt te vinden, net als tal van nevenactiviteiten én nieuwigheden zoals Plaza Sinterklaas en de Sinterklaasmarkt. Geert Vandenhende van het Sint-Nicolaasgenootschap: "Tijdens Sint in de Piste is er voortaan één voorstelling die wordt begeleid door iemand die gebarentaal 'spreekt'. Dat is nieuw. We merken trouwens ook steeds vaker dat buitenlanders ons Sinterklaasgebeuren bezoeken en daar zijn we heel blij mee". Het huis en de winkel van de Sint zijn open van 12 november tot en met uiteraard 6 december. Dan reist de Sint weer af naar Spanje. 

Meest gelezen